Summit

Real Meetings Summit 2023

30-31 augusti på Clarion Sea U i Helsingborg

Real Meetings Summit är vårt flaggskeppsevent. I slutet av augusti samlas den svenska samhällsbyggnadssektorns beslutsfattare, i såväl privat som offentlig sektor, i vackra Helsingborg för konstruktiv, förutsättningslös dialog om samhällsviktiga frågor som på ett eller annat sätt påverkar fastighetsaffären. Samtalen varvas med högklassiga keynote-talare och diverse inspirerande nätverksaktiviteter som bidrar till att skapa långsiktiga relationer, för branschens och samhällets utveckling.

Talare

Tina Fordham: Kina och USA: Hur långt kan det moderna kalla kriget eskalera?
Tina Fordham är geopolitisk strateg och en flitigt anlitad analytiker och kommentator av geopolitiska skeenden hos media men även rådgivare till storföretag och regeringar världen runt. Hon var i många år ansvarig för bankjätten Citigroups globala politiska analys och driver sedan något år tillbaka egen analysverksamhet.

Anna Felländer: Utopi eller dystopi – hur ska vi förhålla oss till AI?
Anna Felländer är chefsekonomen som sadlade om och ägnade sitt yrkesliv åt att forska om digitalisering och AI och dess påverkan på samhället och ekonomin. Vilka fördelar kan vi som samhälle dra av AI-revolutionen och vilka negativa effekter bör vi se upp med?

Björn Sandén: Hur anammar vi det teknologiska paradigmskiftet på bäst sätt?
Björn Sandén är professor i hållbarhet och innovation på Chalmers Tekniska Högskola vars forskning bland annat handlar om samhällets teknologiska omställning och hur vi bör positionera oss för att möta framtidens ekonomiska utmaningar och behov.

Martin Sandbu: En framtida ekonomisk modell för alla
Som European Economics Commentator på välansedda Financial Times är Martin Sandbu en av Europas tyngsta röster i den ekonomiska debatten. I sina skriverier utforskar han bland annat den inkluderande ekonomin och hur framtidens ekonomiska politik bör utformas.

Fler talare kommer att presenteras längre fram

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Partner (per 1 mars)

Vill du bli partner? Kontakta oss för mer information.